Köp Info

 

 

 

 
När du köper en kanin av oss får du en kanin som är  väl ompysslad av både vuxna och barn.Om du vill tinga en kanin tar vi halva kaninens pris i handpenning. 

Ni måste ange kaninen namn vid tingning,resten av summan betalas vid leverans av kaninen. Tar även rätten att neka köpare om jag känner att det inte blir rätt hem.

Handpenningen betalas ej tillbaka om du ångrar köpet, eftersom vi kanske har avböjt andra köpare.

Kaninen är ej tingad förrän handpenningen är betald.

 Medföljer nästan alltid  härstamningsbevis, skötselråd och en liten foderpåse. kollar alltid att kaninen är frisk när den lämnar gården annars stannar den kvar ett tag till om det inte är något allvarigare och dom är  Bettfelskontrollerad, nyfrissadade & klippta klor.

 

Att tänka på innan man köper en fluffis  dom behöver pälsvård, och en stor bur med hage till, om kaninen ska bo ute året om ska dom vara två stycken minst, annars blir dom lätt deprimerade och även understimmulerade frownoch man ska tänka på att fluffisen kan bli 8 till 12 år.så det är ingen leksak som man tröttnar på efter tag, dom blir väldigt personliga roliga och kan lära sig mycket trix om man ger dom lite mer tid. En vuxen måste dela ansvar för kaninen samt kammning,borstning.

jag vill att dom hamnar i varaktiga hem.laughing om något händer så att kaninen måste flytta vill jag bli informerad eller ta tillbaks den. 

Om kaninen blir sjuk och dör plötsligt, inom någon månad så för man en ny kanin ibland kan det vara nåt medfött ,betalar ej pengar tillbaks.

Kan även ta emot kaniner som är köpta av mig i mån av plats, men betalar inget tillbaka.  kaninens hämtas efter övernskommelse annars blir kaninen åter till salu.

    

 Pälsvård kan jag hjälpa till med i mån om tid, använder mig av en trimmer.

 

Bettet är kontrollerat när kaninen hämtas. När kaninerna lämnar min kaningård garanterar jag att kaninen är utan bettfel, inte så kul att få hem fluffisen där tänderna växer fel. 

Om det förmodan skulle uppkomma endå, innan kaninern blivit ett år så är kravet att jag måste själv se kaninens bett och då står jag för avlivningskostnad samt att jag tar med den till min veterinär. En ny kanin erbjudslaughing

Bettfel är allvarligt och det finns inga andra åtgärder än avlivning för kaninens bästa.

 

AVEL

OM NI ÖNSKAR AVLA ELLER TA NÅGON KULL  ÄR DET BRA OM NI TALAR OM DET SÅ VI KAN DISKUTERA bettfels linjer som finns i linjerna men behöver inte dyka upp, men kan vara bra att veta lite om rasen innan man tar kullar. för säkerhets skull. 

.

 

:STATUS

Till Salu - Kaninen är till salu & går att tinga.

Tingad - Tingningsavgiften är betald & ingen annan kan köpa kaninen.

Såld - Hela summan är betald & kaninen har flyttat till sin nya ägare.

Stanby - Kaninen ska stanna, då kan ingen annan köpa kaninen.

Intressent finns- Finns möjlighet att tinga den.